perjantai 29. maaliskuuta 2019

29.3.2019

Meillä työtahti on kiristynyt lähes kaikilla työpaikoilla äärimmilleen ja ihmiset uupuvat. En tiedä kuvittelenko vain , mutta täällä työhön suhtaudutaan aika leppoisan oloisesti ??
Esimerkiksi maalari on maalannut tämän talon sisääntulokaiteita viikon verran; ne ovat tosin koristeelliset mutta itsekin maalisutia heiluttaneena jaksan ihmetellä miten siihen voi mitenkään mennä NIIN kauan.Ja näyttäisi kesken olevan vieläkin.
Takapihan patiolla tehdään myös jotain muuraushommaa ja siinäkin näyttäisi useampi mies puuhastelevan mutta kovin kummoista ei näytä päivän aikana tapahtuneen.No helppo se on toisen tekemisiä arvostella 😛mutta onko meillä menty tehokkuudessa liian pitkälle ja unohdettu kokonaan työssä viihtyminen ja jaksaminen. Ja mikä on sitten kullekin sopiva määrä ja tahti ?

Ja kuinka silmiini osuikaan Fuengirola-lehdessä tähän sopiva sarjakuva




No oli uudessa sanomalehdessä asiaakin. Myrsky oli tosiaan ollut aikamoinen ja aaltojen korkeudeksi mitattiin 6.18 metriä.Vuonna 1995 oli aaltojen  korkeus ollut jopa 8.5 metriä.
Nyt ovat täällä huolissaan kun pääsiäinen on jo muutaman viikon kuluttua ja silloin pitäisi rantojen olla turistikelpoisia.Myrsky oli vienyt myös  mennessään vartavasten joillekin alueille tuotua hienoa rantahiekkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti