perjantai 29. tammikuuta 2016

29.1.2016

Pakotin tänään itseni parturiin kun otsatukan alla alkoi olla jo ahdasta. Olin jo vähän katsellut muutamia liikkeitä sillä silmällä että mihin uskaltaisi päänsä pistää.Monissa yrityksissä on ihan kaikkea päästä varpaisiin; manikyyrit, pedikyyrit ja ties mitkä liftingit. Päättelin kuitenkin, että ihan perinteinen parturiliike olisi paras vaihtoehto.
Yhdessä liikkeessä kävin useammankin kerran mutta aina oli varattua ja päättelin sen hyväksi merkiksi. Tosin täällä käy  paljon rouvia pelkästään teettämässä kampauksia ja liike saattaa täyttyä myös mukavana olevista ystävättäristä.
Varasin siis oikein ajan ja kun penkkiin pääsin niin äkkiä keritsemet käteen ja lyhyt tukka syntyi hetkessä.Käsittämättömän nopeaa toimintaa ja lopputuloskin ihan toiveiden mukainen ja hintaan 7 euroa !
Nyt pitää etsiä kaupasta vielä jonkinlaista väriä päähän.


Vuoroa odottaessani oivalsin puheista sen verran, että kampaajan vanha äiti istui yhdessä tuolissa (nuokkumassa)  ja oli ilmeisesti "päivähoidossa" tyttärensä liikkeessä. Välillä sitten havahtui juttemaan tuttujen asikasrouvien kanssa.

Nyt on tukka yhtä lyhytpiikinen  kuin nämä kaktukset :-)