keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

20.3.2019

Tänään on puhaltanut kylmä tuuli ja pilviäkin on taivaalla.

Lähdin aamulla bussilla Fugeen (kuten kai nykyään pitää sanoa Fuengirolasta😏) .Katselin paikkaa silläkin silmällä että viihtyisinkö siellä yhtä lailla kun täällä Benalmadenassa. No paikkaan kuin paikkaan sitä toki sopeutuu mutta useamman kerran siellä käytyäni luulenpa että paikka on turhan suuri ja turistimainen ?
Nappasin samalla SE-lehden suomalaisille. Tässä otsikointia.

Ja mainos suomisuosikeista

Tuliaiseksi ostin itselleni lakupussin 😋

Asuntojen hinnat näyttävät tosiaankin nousseen sitten parin vuoden takaa. Ja jo asunnon vuokrauksen aikaa tuli ilmi, että hintataso on noussut.
Olen tykästynyt tähän kyseiseen asuntoon siksi, että sijainti on loistava pääkadun varrella ja rantaan on lyhyt matka. Talo henkii vanhaa espanjalaista henkeä ja asukkaina näyttäisi olevan pääosin paikallisia.Vuokra on 500 e /kolme viikkoa sisältäen myös sähkön ja veden ja siivouksen.Ja asunto on siis kaksio ; kuvia otinkin viimeksi kun oleskelin täällä.Mikään ei ole muuttunut.
Sain kuulemma tämän vähän niinkuin "asevelihintaan" kun olen vanha tuttu ja ilmeisesti myös aika harmiton vuokralainen.Mutta jatkossa saa varmaan varautua siihen että vuokraus on kalliimpaa ?

Niin ja vuokraan kuuluu siis  myös kissa....se tuli juuri katselemaan kun tietokoneella näpyttelen; sitä kiinnostaa ihan kaikki mikä vähänkin liikkuu ja rapisee.

 Ostin sille kaupasta hiirilelun ja se on jo ihan riekaleina 😊