lauantai 16. tammikuuta 2016

16.1.2016

Lähdin aamulla bussilla Malagaan. Matkan teko oli vaivatonta ja matka kesti 40 minuuttia ja maksoi 1.60 e. Hauskaa miten iloinen puheensorina kävi bussissa koko matkan ajan.....niin erilaista kuin meillä.Miten kummassa ihmisillä voi olla NIIN paljon puhuttavaa koko ajan :-)
Malagan suurkaupungissa en juurikaan uskaltanut pitkälle liikkua kun omaan niin huonon suuntavaiston että äkkiä olen jo ihan eksyksissä enkä mitään erityistä sitä paitsi  hakenutkaan.
Matkalla muistin että menneinä vuosina käytiin aina Malagan matkan varrella yhdessä suuressa tavaratalossa josta ostin mm. lasagnevuoan joka on edelleen ollut kovassa käytössä. Oikein muistin paikan ja viereen oli noussut Ikean tavaratalo. No sinne pitänee tehdä joku vähemmän kaunis päivä oma retkensä. Ei nyt ihan huonekaluostoksille kuitenkaan.

Päivä on ollut kirkas ja aurinkoinen.
Ja kun iltapäivällä lähdin vain ostamaan leipää kaupasta huomasin käveleväni aina vain kauemmas kauniiden näköalojen houkuttelemana.Ja onhan ihan  mukavaa vain istuskella ja katsella rantakadulla käveleviä ihmisiä. Suomalaiset erottaa useimmiten siitä että harrastavat sauvakävelyä tai sitten ovat muuten vähän totisen näköisiä ja puhuvat hiljaa ja vakavasti.Siis jos vertaa paikallisiin tai englantilaisiin tai saksalaisiin.Ehkä tietty vaatimattomuus paistaa meistä suomalaisista ?
No ....leivän haku matka kesti tällä kertaa  kaksi ja puoli tuntia ja kun palasin oli hotellin edustalla suloisia pikkutipuja huolehtiva emo seuranaan.