perjantai 15. maaliskuuta 2019

15.3.2019

Tällä kertaa tietotekniikka asetti omat haasteensa. Menin tuttuun paikkaan ladatakseni nettiaikaa mutta firma oli muuttunut tällä välin eikä hommasta tahtonut tulla mitään. Kaksi kertaa kävin jotta sain tabletin toimimaan ja sekin oli  monen tunnin operaatio. Myyjänä jo tosi ikäkäs mies 😒, yställinen ja palvelualtis mutta......



Tänään poikkesin kadun toisella puolella olevaan liikkeeseen ja homma hoitui hetkessä ja nyt pääsen latailemaan taas  tänne kuvia.JEE.

Oli ihanaa tulla tänne auringonpaisteeseen joskin vähän outoa vaihtaa villahousut shortseihin. Lähtiessä oli -15 astetta ja täällä +25 astetta. Hyvään tottuu helposti ja nopeasti 😎.
Yöllä kun matkustin niin otin ensimmäisenä täällä olopäivänä pitkät päiväunet. Kun heräsin ja katsoin parvekkeelle ajattelin, että taidan olla vielä unessa. Ihan meidän Artun näköinen kissa istuu pöydän alla.

Asuntoni on neljännessä kerroksessa joten tänne kiipeäminen on liki mahdotonta. Mietin kaksi kertaa miten kissaan suhtaudun; jos sitä alan hyysätä (niinkuin mieli tietysti tekee) mitä siitä sitten seuraa.
Kissa on ilmeisesti naapurin ja kulkee parvekkeiden väliä aina sinne puolelle missä jotain tapahtuu.Katsotaan nyt miten meidän ystävyys etenee.

Sää on suosinut tosiaankin ja talviturkkikin on jo kasteltu.Paikka jossa käyn uimassa on matala poukama ja vesi sen mukaisesti mielestäni ihan sopivan vilpoista. Aika vähän muita uimareita vielä näkee.

Väriloisto ja aurinko ovat niitä ykkösasioita joista tulee NIIN onnellinen olo


Ja mikä ettei etteikö myös halpa hintataso: sen eron aina huomaa näin aluksi kun painelee ruokakauppaan. Hyvä esimerkki ceasar-salaatti lähikaupasta ostettuna 1,50 e. Salaattien ystävänä tulen syömään sellaisen kerran jos toisenkin.Ruokaisa ja raikas.


Muistin tänään aamulla, että perjantaisin on markkinapäivä Aroy de la Mielissä ja kipusin sinne joskaan en mitään ostamaan vaan katselemaan ja ihastelemaan väriloistoa. En vain aina muista että täällä kaikki tapahtumat alkavat (vasta) kymmeneltä. Toisaalta sitten illasta ollaan auki yömyöhään.
Kauppiaat olivat kokoamassa vasta tavaroita mutta selväksi tuli että kaikkea on ja paljon ....



Markkinatuliaisina neilikoita