lauantai 30. maaliskuuta 2019

30.3.2019

Nyt pitää jo miettiä mitä haluaa täältä mukaansa ostaa.Tuliaisia en osaa enää kellekään viedä kun kaikilla on kaikkea eikä kukaan kaipaa "flamencotanssijanaista" kirjahyllynsä reunalle. Ennen matkustelu oli ihmeellistä ja harvinaista ja muistot matkasta tärkeitä.Myös ne naapureiden tekemät.
Mietin  miten erilaista ennen oli omakin matkailuni. Mukaan pakattiin juhlavaatteet, korut ja korkkarit ja miehellä puku tai ainakin puvuntakki. Ja iltaisin  pukeuduttiin parhaimpiin  ja lähdettiin ensin syömään ja sitten yöelämään.
Ja vasta ulkomailla olen syönyt ensimmäisen kerran kiinalaisessa ravintolassa ja muutkin erikoiset ruokalajit on tulleet tutuksi vasta maailmalla. Se kaikki oli niin kovin erikoista.
Onneksi se on aikoinaan tehty ja nähty !


Paikallisilla on tapana syödä aamuisin kahvin kera churroja. Tietyissä kahviloissa on aina ihan tunnokseen asti väkeä juomassa maitokahvia/kahvia ja vieressä lautasellinen sokeriherkkuja.Toisilla jopa sulatettua suklaata kupissa nautinnon maksimoimiseksi.Churrot ovat vähän niinkuin munkit meillä eikä kuulu omiin suosikkeihin ; varsinkaan aamupalaksi....(puistatus).