perjantai 4. maaliskuuta 2016

4.3.2016

Suomesta tulikin matkalaisten mukana aurinko tänne  :-) ja nyt on ollut taivas pilvetön jo monta päivää. Tuuli on edelleenkin paikoitellen navakkaa mutta tuulettomassa kohtaa iskee helposti hiki pintaan.
Vieraat tai paremminkin sanottuna siis  tutut tulivat yöllä ja maanantai olikin sitten sellaista leppoisaa paikkoihin tutustumista. Kävelimme VistaMarinasta tänne Arroy de la Mieliin ja syötiin espanjalaiseen tapaan tapaksia ja juotiinpas  vähän sangriaakin.



Seuraavana päivänä oli suunniteltu matka Mijasiin ja sinnehän on  jo bussimatkakin on oma elämyksensä.Tuuli oli sielläkin aika raikasta ,  mutta sopiva  pukeutuminen siinäkin  auttoi asiaa.

Ja kahvittelut auringonpaisteessa tottakai....


Päiväretken jälkeen  Äiti sitten kokkaili aterian  meille heidän asunnollaan ja suojaisella parvekkeella oli mukava syödä ja istuskella.


Keskiviikkona Sirpa-sisko ja minä lähdimme kaksistaan tutustumaan Malagaan. Pääosin tarkoituksena vain katsella ja kummastella suurkaupungin vilinää.
Paljon upeita rakennuksia vanhassa kaupungissa.





Ja karttaakin piti lukea sen verran , että kauppahalliin löydettiin.


Junalla mentiin Malagaan ja bussilla tultiin takaisin ja lähes koko päivä siinä sitten kului ja työstähän se semmoinenkin  retki käy !

Torstaina olikin sitten jo viimeinen varsinainen lomapäivä ja Äiti kävi leikkauttamassa hiuksensa
minulle jo tutussa kampaamossa.Hyvä tuli !

Ja Isä seurasi tarkkana tapahtumaa :-)

Ja  sitten eikun syömään......hyvä kala-ateria rantaravintolassa maistuu aina !


Aika vain on rajallista  ja tänä aamuna sitten jo lento lähti takaisin Suomeen; onneksi jättivät auringonpaisteen vielä tänne :-)

Kiitos teille mukavasta vierailusta !