perjantai 19. helmikuuta 2016

19.2016

Sadepäivän jälkeen sää oli raikas ja juuri sopivan viileä siihen että lähdin kipuamaan Benalmadena Pueblo-kylään. Tiesin reitin jo valmiiksi bussimatkaltani  Mijasiin.
Matkan varrella sijaitsi kansainvälinen sairaala ja taas kerran ihmettelin että miten työntekijät kulkevat työvaatteet päällä kotimatkatkin . Sellaista jo aikoinaan ihmettelin kun katselin englantilaisia  sairaalasarjoja mutta ajattelin että se on vain ohjelmissa mutta kyllä täälläkin sitä vain näkee.Ei nyt sentään kirurgeja leikkausvarusteissa :-)

Vastaan tuli myös härkätaisteluareena.Härkätaistelu on asia jota  kammoksun samoin kuin espanjalaisten kujanjuoksua härkien rynniessä perässä. Kauheaa mielestäni kaikkien kannalta.


Ja siitä taas tuli mieleeni Mijaksessa olleet aasit ja hevoset joita siellä ollessani säälin ja nyt luin että niille järjestetään paremmat olot eivätkä joudu päiväkausia seisoskelemaan asfalttikentällä. HYVÄ !
Eläinsuojelijat ovat osanneet asiansa siinäkin kohdassa.

Pueblon kylä on perinteinen valkoinen kylä ja  suhteellinen aitona pysynyt sillä hotelleja  ei ole juurikaan.Vaikka ei ollut yhtään kuvauksellinen ilma niin ihan pakko oli kauniista kaduista kuvia ottaa.




Paluumatkalla sitten huomasin että "omassa kylässä" oli tänään markkinapäivä. Se oli sellaisessa paikassa että oikeastaan ihan vahingossa sinne osuin kun aloin ihmetellä miksi autoja ja ihmisiä on niin paljon liikkeellä. Tarjolla oli vihanneksia ja hedelmiä, kukkia, vaatetta, laukkuja, koruja.....




Sen verran oli taskussa  kolikoita, että sain ostettua legginsit 3 euron hintaan :-)