sunnuntai 10. tammikuuta 2016

10.1.2016


Nyt  vähän "historiaa",
Matkailuinnostukseni  on saanut  aikoinaan alkuunsa täältä Benalmadenasta  kun Äiti ja Isä omistivat täällä oman asunnon. Elettiin 1980-luvun loppua ja silloin oli vielä vähän  toisenmoista matkustaa ulkomaille.
"Hassen siivillä" piti lentää eikä pelkkiä lentoja tunnettu vaan piti varata  myös jonkinlainen hotellipaketti siis jos halusi edes vähän edullisemmin matkustaa.Eikä silloin ollut pankki-tai luottokortteja vaan matkashekkejä vaihdettiin pankissa pesetoiksi.Kännyköitä kun ei ollut niin puhelinkopista sitten soiteltiin Suomeenkin kolikoilla,Tietokoneista sun muista vempeleistä nyt puhumattakaan.Kamera sentään oli ;-),

Tässä kuvia kun vietimme Joulun aikaa olisikohan ollut vuosi 1988 ? eli aikaa siitä alkaa olla jo liki 30 vuotta.Kovin nuoria oltiin silloin vielä kaikki !
Kävin katsomassa asuntoaluetta nyt ja yllättävän paljon oli vielä asioita ennallaan jopa samoja kauppapaikkoja joskin paljon on uutta rakennettu näinä välivuosina.Piti ottaa ihan samasta paikasta valokuvakin.

Asunnon vanhempani myivät myöhemmin kun vuokraus alkoi olla turhan haasteellista eikä hyvistä vuokralaisista ollut aina takeita.

 Aiemmin täällä oli katujen varsilla paljon surkean olosia  kerjäläisiä joita oli aina niin vaikea ohittaa; samoin kulkukoiria ja kissoja. Nyt sellaista ei enää onneksi nää joskin samalla kun turistit valtaavat kaikki alueet niin tietynlainen kliinisyys lisääntyy ja  paikallinen väri laimenee.