maanantai 4. tammikuuta 2016

4.1.2016

Täällä sitä taas ollaan reissun päällä !

Nyt kun toinen vuorotteluvapaajakso alkoi sunntasin Espanjan Aurinkorannikolle Benalmadenaan. Kirjoittelen taas sellaisia arkisia asioita mitä vastaan tulee ja napsin valokuvia sieltä täältä.
Vetovoima Turkkiin ei ole mitenkään kadonnut , mutta levottomuuksien vuoksi päätin jättää sen nyt väliin ja nyt on oiva tilaisuus myös vertailla eri maita vähän pidemmälläkinn aikaa.
Matka tänne oli helppo ja vaivaton suoralla lennolla ja lentokentältä taximatka n. 20 minuuttia / 25 euroa.

Huoneistohotellista sain huoneen heti käyttööni  ja oli tosi iloinen yllätys kun kaikki oli niin siistiä ja uutta ja viimeisen päälle varustettu. Jopa kahvia, tuoremehua ja vettä oli valmiina :-).Ja myös kaikki mahdolliset kodinkoneet.Jospa olisin tiennyt että huoneistossa on myös pesukone olisin voinut jättää muutaman vaatekerran kotiin.

Tämä asunto taisi olla suoraan remontin jäljiltä sen verran uutukaista kaikki on. Sijaintikin on ihanteellinen ja makuuhuoneen pienestä rankalaisesta parvekkeesta pilkottaa meri.

Olohuoneen isompi parveke on vuorille ja sinne paistaa iltapäivä/ilta aurinko.Sieltä voi ihailla iltaisin auringonlaskua.

Eli asumus on  parempi kuin hyvä ! Onneksi olin vähän ronkeli asumisen  suhteen enkä valinnut mitään espanjalaisten välittäjien  asuntoa. Täällä nyt sitten asustan tammikuun ajan.


Sää on sanalla sanoen puolipilvinen  mutta lämmin. Ulkon mittari näyttää auringossa +28 astetta mutta sitten taas varjossa lienee sellaiset +15 ? Ihmiset kulkevat pääosin ulkona shortseissa ; turistit ainakin.
Eilen kun oli sunnuntai oli rantakadulla paljon väkeä syömässä myöhäistä lounasta /päivällistä