maanantai 14. maaliskuuta 2016

14.3.2016

Nyt kun on taas uudet kaupat lähikauppoina niin kerjäläisasia alkaa ahdistaa.Jokaisella isommalla kauppaliikkellä näyttää olevan oma kerjäläinen / kerjäläisperhe. Aiemmin kun  käytin tiettyä samaa ruokakauppaa sen edustalla kerjäävä vanhempi nainen tottui etten anna hänelle mitään eikä sitten enää lopulta pyytänytkään. Nyt on sitten uudet kaupat ja uudet ihmiset anomassa. Ja kun on niin hankala ohittaa ihminen joka kohteliaasti ja iloisesti tervehtii ja samalla ojentaa kerjuukuppia.
Tiedän että on parempi mennä vain ohi mutta aina ajattelen että miksi minä voin ostaa kaupasta sen minkä tarvitsen ja joku toinen ei ; en pääse itseni kanssa sopuun asiasta.
Taitaville soittajille tai hiekasta upeasti koottuja taideteoksia kasaaville annan mielelläni lantin silloin tällöin mutta toisaalta kun kaikilla ei voi olla sellaisia taitoja joilla niitä lantteja kerää.





Tänään tuli vastaan oikea viljelypalsta joen uomassa ja voi miten muhevalta siinä maa näyttää !



Ja heti iski sama jokakeväinen tauti :-).Pitää suunnitella mitä kaikkea olisi kiva kasvattaa tuleva kesänä. Eikö ihminen koskaan viisastu ....kohta on taas ikkunalaudat täynnä esikasvatettavia  kasvin- taimia ja niitä sitten kiikutetaan sisään ja ulos , aurinkoon ja varjoon ja useimmiten lopulta parhaat
taimet ostetaan kasvihuoneelta. Mutta se on kait se kevään tulo joka pään sekoittaa vuodesta toiseen.