maanantai 1. helmikuuta 2016

1.2.2016

Uusi koti sijaitsee "Arroyo de la miel" -kaupunginosassa ja sijaitsee noin  kilometrin vuorille päin
rantabulevardilta. Täällä alkaa olla jo vähän enemmän aitoa espanjalaista tunnelmaa kuin ihan tuolla hotellien ja turistien kansoittamilla alueilla.
Asuintalo ei ole mitenkään kaunis päällepäin ja näitä samanlaisia 70-luvun ? korkeita kerrostaloja on useita vierekkäin.

Kaikkia kansalaisuuksia näyttää tässä talossa  asuvan ja myös ihan sysimustia afrikkalaisia ? miehiä jotka päivätyökseen myyvät tavaraa rannalla.Nyytteineen lähtevät aamulla kymmeneltä ja palaavat viideltä ihan niinkuin toimistotöissä ikään.
Yhden yön perusteella voin sanoa että hiljaista oli ja häirintöntä sikeää unta sain nukkua.
Tällä alueella on jo sitten jo lapsille ja nuorillekin tarjontaa.Leikkipuistoja ja skeittirataa.



Tunnen itseni lähes aidoksi espanjalaiseksi kotirouvaksi kun puen mekon päälle (kun vihdoin olen saanut sen verran väriä etteivät sääret näytä ihan valkoisilta "kananjaloilta" talven jälkeen) ja lähden mummokärryineni kauppaan ostoksille.
Tänään tarttui kalatiskiltä mukaan haita (jota kyllä luulin tonnikalaksi) ; vasta kotona selvisi mistä kalasta olikaan kyse. Ja ohje taas netistä mutta eipä tuo maistunut juuri miltään. Toki nyt maustamalla makua saa mutta itse kala oli täysin mautonta ? Ei siis ihme , että ohjeissa lisäiltiin kaikenmoista makua antamaan. Mutta komean näköinen kalapala !