lauantai 23. maaliskuuta 2019

23.3.2019

Tulin huijatuksi oikein kunnolla ja vanhanaikaisesti.Lähdin nimittäin aamukävelylle Fuengiroolaan tavoitteena jättää kiinalainen kakkoseksi kävelykisassa. Huomasin aamukahvilla , että hän oli 100 askelta edessä joten päätin että täältä pesee 💪. Sisukas suomalainen.
Tarkoituksen oli kävellä sinne ja tulla bussilla takaisin. Kun pääsin päämäärääni jäin odottamaan bussia joka kulkee päiväsaikaan tämän tästä. Mutta pitkän odottelun jälkeen ei bussia kuulu ja aloin jo miettiä mikä neuvoksi....takaisin en jaksa enää kävellä.

Bussipysäkin viereen pysähtyy auto ja sieltä mies kertoo englanniksi, että Fuengirolassa on mielenosoitus eikä bussit kulje lainkaan.Vasta mahdollisesti tuntien jälkeen kun keskustassa väki vähenee.Hän tarjosi kyytiä Benalmadenaan ja minä sitten hyppään kyytiin. Kohtelias mies ja siisti auto eikä vaaran merkkejä näy.Puheltiin ensin niitä näitä ja sitten kysyin mihin hän on menossa ja hän sanoi olevansa taxi !! Ei kylttiä ei mittaria siis laiton sellainen . Kysyin paljonko kyyti maksaa ja hän sanoi että sen näkee vasta perillä. APUA. Kerroin ettei minulla ole mukana paljoakaan rahaa kun olen kävelyllä enkä ostoksilla joten voin jäädä kyydistä pois NYT. Hän vain jatkaa matkaa itsepäisesti.
Ihan kuin kielitaito olisi hukkunut ykskaks. Vasta kun korotan ääntä ja sanon että NYT STOP hän alkaa hiljentää. Maksu olisi ollut mukamas 27 e eikä minulla ollut kuin 17 e ja siitäkös meteli nousi.Mukamas poliisille; hah hah laiton taxi huijaa turistia.No maksoin sen mitä minulla oli ja hyppäsin autosta pois tutisevin jaloin. Pahemminkin olisi voinut käydä.
Jos tästä nyt jotain opin ? niin kannattaisi ehkä ensin ajatella ja sitten toimia 😏.
Pääasia on  tietysti, että kiinalainen kävelijä on nyt taas kakkosena.