maanantai 11. tammikuuta 2016

11.1.2016

ONNEA KARILLE nimipäivänäsi  !

Ja on se vaan hieno mies , joka päästää naisensa tositamiseen pitkälle reisulle" itseään toteuttamaan".
Kiitos !

Arttu-kissalle tämä on taatusti vaikeampaa kun ei olekaan "polvikainaloa" jossa voi lämpimässä nukkua tai maata mahan päällä telkkaria katselemassa.Mutta ei huolta pojat täältä tullaan kun kevät koitttaa ja Arttukin pääsee taas Touhulaan myyräjahtiin.

Tänään lähdin junalla  Fuengiroolaan. Junarata kulkee väliä Malaga-Fuengirola ja sillä pääsee helposti myös lentokentälle. Matka teko on vaivatonta, helppoa ja selkeästi eri asemat kuulutetaan.
Matka maksoi 1,80 e suuntaansa.Pitänee joku päivä huristella myös Malagan suuntaan.


Asemarakennukset ja junat ovat hyvin siistejä ja opastettuja. Ainut vähän oudompi asia oli että lippua tarvittiin myös siihen että pääsi ulos.Onneksi pidin sen talllessa matkan ajan.


Fuengirolassa etsin kauppahallia mutten sitä tällä kertaa löytänyt mutta muuten katselin keskustaa. Suomalaista puhetta kuuli enemmän kaduilla kuin täällä Banlmadenassa ja onhan Fuengirolassa Suomela-keskus ja suomalaisia putiikkejakin. En niitä nyt tähän hätään haeskellut kun en ole vielä mitään suomalaista kovasti kaivannut. Ehkäpä ruisleivän, salmiakin tai juhlamokan himo iskee myöhemmin ? Ja kun mukana tuomani lukeminen loppuu niin pitänee sitten löytää suomalainen kirjakauppa tai poiketa Suomelan kirjastoon.

Jotta tuntisin itseni ihan oikeaksi talviasukkaaksi ostin tänään itselleni vihanneskärryt. En saanut sellaisia mahtumaan kotoa pakaaseihini ja nyt päätin ostaa ne täältä  11 e hintaan. Suhteellisen isot pyörät takaavat vakaan menon ja nyt ei tarvitse ruokakaupassa miettiä miten paljon osokset painaa vallankin kun usein on myös vesikanisteri ostoslistalla.