keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

9.3.2016

Illalla kun menin nukkumaan mietin häiritseekö liikenteen melu yöunta nyt kun ihan pääkadun vieressä asun. Enpä juuri ehtinyt ääniä kuunnella kun jo nukahdin ja nukuin aamuun asti kuin torakka. Torakka-sana taas tuli mieleen siitä, että niitäkin piti ensin vähän katsastaa mutta onneksi ei minkäänlaista vilinää missään näy....eikä ole edes myrkkypulloa kaapissa. Hyvä merkki :-)

Nyt on uudet aamukävelyreitit ja kyllähän tuota rantabulevardia riittää molempiin suuntiin ihan  niin paljon kuin jaksaa tallustaa.Ja kauniita maisemia pitkin matkaa.



Onneksi kenenkään ei tarvitse matkani jälkeen katsella "tuhatta" matkakuvaani !!
Ennen vanhaan oli tapana näyttää paperivalokuvia tai dioja jotka eivät kuitenkaan juuri jaksa kiinnostaa kuin vain itse matkailijaa. Eikä kuvakaan koskaan kerro itse tunnelmasta mitään.

Kävelyllä  tuli yllättäen  vastaan myös hieno linna Casa de Navajas joka ei ollut auki siihen aikaan aamusta mutta pitänee mennä joku päivä uudelleen. Sen verran ylvään vaikutuksen linna teki.


Kissojen ruokkijoista onkin jo ollut puhetta mutta myös puluja ruokitaan yleisesti.Tämä nainen aika rohkeasti antaa lintujen nokkia ruokaa kädestä. Jotenkin kauhistuttaa, että moinen puuha voisi altistaa ties mille  tartunnalle ?