lauantai 16. maaliskuuta 2019

16.3.2019

Tänään oli parturipäivä ja tietysti menin vanhaan tuttuun paikkaan; paitsi että hän oli muuttanut uusiin viihtyisiin tiloihin pari viikkoa sitten. Taas kerran tuli hyvä mieli siitä , että asiointi oli sujuvaa ja nopeaa ja niksnaks ja tukasta tuli hyvä. Ei tarvitse turhaa aikaa käyttää muuhun kuin olennaiseen.
Kun lookki raikastui innostuin asunnossakin tekemään pieniä muutoksia oman mieleni mukaan eli kaikki turha= minulle tarpeeton kaappeihin pois silmistä.

Tämä tiskiharjan näköinen kukka sopinee tähän puhdistautumisjuttuun 😏ja kun oikein intouduin vessakin sai oman kukka-asetelman.Ilo tulee pienistä asioista !


Mansikka-aika on parhaimmillaan ja vaikka mielikuva espajalaisista tuontimansikoista on puumaisen mauton niin täällä niitä kelpaa syödä: tuoksu ja maku on vertaansa vailla....ei siis "oma maa mansikka, muu maa mustikka".Hinta alle eurosta kahteen euroon kilo ostopaikasta riippuen.



Parvekkeella viihtyvän kissan sielunelämää on tullut seurattua pari päivää ja taitaa olla niin, että se on vain harvinaisen sosiaalinen kissa. Se vaihtaa huushollia sen mukaan missä tapahtuu enemään tai kummassa tehdään parempaa ruokaa.Se roikkuu parvekkeiden välissä pelottavalla tavalla ja hyppää yläkaiteelle niin että hirvittää.

Parhaillaankin se istuu suosikkipaikallaan ikkunallani odottaen ilmeisesti mitä iltapalaa täällä syötäisiin 😋. En tosi anna sille ruokaa ettei opi turhaan moiseen palveluun.

Mutta totuus on, että ihan hauska tyyppihän se on ja tänään jo aamulla vähän ihmettelin kun ei aamukahviaikaan sitä parvekkeella näkynyt. Sitten oivalsin että nythän on  lauantai ja isäntäväki nukkuu varmaan pidempään ja kannatti siis oleilla omassa kotona. Naapureitani en ole vielä kertaakaan tavannut ; en edes tiedä kansalaisuutta eli millä kielellä kissakeskusteluja voisi viritellä.