maanantai 8. helmikuuta 2016

8.2.2016

Sää on se mikä aina puhuttaa. Täällä se on vähän mutkikasta :-). Voi olla aurinkoista ja tosi lämmintä tai aurinkoista seuranaan  viileä tuuli tai pilvistä ja lämmintä ja kosteaa ja olipa sää sitten millainen tahansa aina mittari näyttää +20.
Eli kun ripirinnan kadulla kulkee toppatakki päällä ja pipo päässä henkilö  vierellään T-paidassa ja shortseissa tallustava  niin kumpikin on tavallaan pukeutunut oikein .Kaikki vain riippuu tuulesta ja mistä suunnasta se puhaltaa. Korttelin takana voi olla jo ihan erilainen keli.
Kerrospukeutuminen on täällä ihan suorastaan pakollista. Nyt on ollut muutaman päivän ajan voimakas viileä tuuli ja vaikka parvekkeella nousee auringossa hiki pintaan niin kadulle mennessä saa laittaa kunnolla päälle.
Säätiedotus ei siis kerro läheskään  koko totuutta.

Tänään oli pyykkipäivä.
Pyykkikoneet ja kaikki muutkin masiinat  vaativat vähän ensin tutustumista ja opiskelua.Kaikki tehdään nykyään niin teknisesti hienoiksi oli se sitten induktioliesi tai astianpesu- tai pyykinpesukone.Tarkkana saa olla mitä nappia vääntää :-)


Mutta homma tuli hoidettua  ja kun on tuulista ja aurinkoista niin tuskin ehtii pyykkäjä narulle ripustaa kun ne ovat jo kuivia.