maanantai 21. maaliskuuta 2016

21.3.2016

Ukkosen jyrinä herätti tänä aamuna ja vaikkei sade kauan kestänyt niin lähdin uimahallikeikalle.
Ja kuinkas ollakaan taas menin mukaan mammojen vesijumppaan. Huvitti kun yksi  vanhemmista naisista oli NIIN innokkaasti mukana naama iloisessa virneessä koko jumpan ajan.Hän selkeästi nautti kovasti sellaisesta liikuntahetkestä ja oli täysillä mukana :-) Ja siitä sitten poiki ajatus, että moni heistäkin  vanhemmista naisista olisi aiemmin saanut kuntoilua maanviljelyhommissa tai karjankasvatuksessa mutta nyt on keksittävä muita keinoja pitää kuntoa yllä kun ovat kaupunkiiin muuttaneet.
Saman katon alla uimahallin kanssa on keilahalli, luistelukenttä, pyöräilyhalli ja kuntosali.Eli monin eri keinoin pyritään saamaan ihmiset liikkumaan.


Sää viileni selkeästi ukkosen jälkeen ja mietin niitä matkaajia jotka tulevat nyt pääsiäisen aikaan lomailemaan. Kurjaa jos sää ei ole suotuisa ja vielä kun kaupat ovat täällä kiinni torstain ja perjantain ja sekin voi olla monelle ikävä yllätys.

Kissatkin  viettävät täällä siestaa :-). Tuohon parvekkeeni alapuolelle kokoontuu päivittäin joukko kissoja aina iltapäiväksi. Katto on ilmeisen lämmin ja rauhallinen paikka lepäillä. Ihan sovussa siinä makoilevat. Ja viiden maissa kun kaupat ja ravintolat availevat oviaan nekin lähtevät yksitellen haistelemaan ja maistelemaan......


Täällä voi  olla kissoilla ihan mukavat kissanpäivät !