sunnuntai 7. helmikuuta 2016

7.2.2016

Eilen kun huristelin junalla Fuengirolasta tänne Benalmadenaan niin mietin olisiko mahdollista kävellä tuo matka.Katselin Googlen karttaa ja välimatkaa on sellaiset reilut 12 kilometriä.
Aamulla sitten tossut lähti kulkemaan Fuengiroolaa kohti ja suunnittelin, että jos kävely alkaa kyllästyttää niin hyppään bussiin ja palaan "maitojunalla" kotiin.
Kävelytie oli kuitenkin mukavan kumpuilevaa ja hienot merenrantamaisemat koko matkan niin etten huomannut edes väsyä.


 Ja monia pieniä mukavia uimapoukamia ja jopa nudistiranta ! mutta sen verran viileä tuuli puhalsi että rannat olivat vielä tyhjillään.

Ja tulipas sitten kävelytiellä vastaan myös kovasti varoitettu ötökkä.Kulkuetoukka nimeltään joka on sikäli vaarallinen ihmisille että eläimille että se puolustautuu poltinkarvoillaan jotka on myrkyllisiä ja vaikkei eläimeen koskisikaan niin se saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita. Uskalsin noin läheltä ottaa kuvan !

Ja Google ennusti kävelyn kestävän 2.5 tuntia ja tismalleen senkin sitten taas tiesi. Juuri sen verran aikaa meni ja kun  junalla  ajelin takaisin  niin  olinkin juuri sopivasti ruoka-aikana kotona....siitä pitää aina olla tarkkana ;-)