sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

31.3.2019

Kesäaika alkoi täällä sateessa. Aamulla oli harmaata ja sen näköinen taivaanranta,  että sade jatkuisi loputtomiin. Toisin kävi ja jo nyt iltapäivällä paistaa taas aurinko.

Manuliitto-kissasta sen verran että se on tietysti sisäsiisti (kun ei ulos pääse) ja käy pissalla pesualtaassa. Jos keittiön altaassa on tiskejä niin se menee kylppäriin. Ja huutaa kun on valmista ja pitää laskea vettä.Kätevää eikä tarvita kissanhiekkaa. Toinen huvittava  piirre on että vaikka sillä on oma kuppi jossa on vettä niin se haluaa juoda lasista eli kastelee tassuaan ja sitten nuolee....



Tuon sille välillä luonnosta heinää jota se innokkaana pureskelee. Tänään toin kaislan oksan ja siitäkös iloa on riittänyt 😊; sain syödä oman kalaruokani ihan rauhassa eli oli siinä omakin lehmä ojassa.


Sunnuntain kunniaksi ja sadesään vastalääkkeeksi päätin kokkailla vähän fiinimmin. Ostin isoja katkarapuja

Paistoin ne valkosipuliöljyssä ja kaveriksi lohta ja parsaa

Nyt ei voi kuin kehua annosta 😋. Parsan tein niinkuin kotonakin yleensä  eli uunissa 10 minuuttia ja sitten vain öljyä ja suolaa pintaan.Ei mene lötköksi vaan on sopivan napakka.
Ja tuosta annoksesta tulee väkisin taas mieleen ruoan hinta joka on jo moneen kertaan todettuna edullista. Eipä kyseinen annos ihmeitä kustantanut.