tiistai 16. helmikuuta 2016

16.2.2016

Aamuyöllä hamusin lisää peittoa eikä ihme kun yöllä oli ollutkin vain muutama lämpöaste ulkona ja sisälläkin herätessä+15. Aamukahvin keittyessä asunto lämpeni ihan  kiitettävästi , mutta tiesin että ulos kannattaa varautua lämpimästi pukeutumalla. Muitakin pipopäitä oli tänään liikkeellä :-).

Luin "hauskan" kertomuksen Iltasanomista, että espanjalainen mies oli ollut vuosia käymättä työpaikallan virastossa ja se huomattiin vasta kun hänelle oltiin viemässä palkintoa pitkästä ja ansioituneesta urasta.Ehkäpä tuokin juttu vähän kertoo työmoraalista täällä.
Kiirettä ei juurikaan ole ja esimekiksi  Carrefourin isossa marketissa jonotetaan jonoon eli kellään kassoista ei ole omaa jonoa ja näin ollen asiakkaan voi palvella rauhassa kun seuraava ei puhalla niskaan.Eikä siis tule stressiä jonottavista asiakkaista.
Tänään otin kuvan maalausprojektista jossa yksi maalaa ja ympärillä väkeä pitämässä seuraa.
Työhön yksinkertaisesti suhtaudutaan eri tavalla.

Tuo kuva oli täyttämässäni ristikkolehdessä ja siihen avainsanaksi muodostui "ylityöllistetty sihteeri".
Mietinpä vain minkälaisia vaikeuksia ilmaantuu kun eri kulttuureista siirrytään tekemään töitä toiseen maahan.Siinä on monta monessa.
Mutta jottei työ liikaa muistuisi mieleen niin palaanpa  aamukävelylle joka osui tänään sekä golf kentän kupeeseen että yllättäen laaksossa olleeseen viljeypalstaan.


 Jokin kohta on siis vielä rakentamatta....mutta kuinka kauan ?